konya kar tatili

Bu yüzden Konyanın bazı ilçelerinde eğitime 1 gün müddetle ara verildi. Konya il milli eğitim müdürlüğünden yapılan açıklamada kar yağışı ve buzlanma sebebiyle okulların tatil olduğu ilçeler şunlar.


Son Dakika Konya Nin 24 Ilcesinde Okullara Kar Tatili Son Dakika Haberleri -

Konyanın bazı ilçelerinde kar tatili Konyada kar yağışı etkisini sürdürüyor.

. Açıklamada kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de bugün idari izinli sayılacağı ifade edildi. Konyada yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 13 ilçede yarın 1 günlüğüne yüz yüze eğitime ara verildi. Konyada yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde 2 günlük kar tatili verilmişti.

KONYADA YARIN OKULLAR TATİL Mİ. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar yağışı sonrasında bazı iller için önemli uyarılarda bulundu. Konyada bugün okullar tatil edildi.

Sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. KONYADA OKULLAR TATİL Mİ. Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitim ve çalışma hayatı olumsuz etkileniyor.

Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada İlimiz geneli ve ilçelerimizde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim-öğretime 14 Ocak Cuma günü 1 gün süreyle ara verilmiştir denildi. Konya da etkili olan kar nedeniyle 6 ilçede yarın yüz yüze eğitime ara verildi. Vatandaşlar kar tatili var mı sorusuna yanıt arıyor.

Konya ve Karamanda yarın okullar tatil mi. Konyanın 13 ilçesinde kar yağışı ile meydana gelebilecek olumsuz durumlara karşı yüz yüze eğitime ara verildi 13012022 - 1830 Güncelleme. Konya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada yoğun kar yağışından dolayı merkez ilçeler Selçuklu Karatay Meram ile Seydişehir Beyşehir Derebucak Hadim Altınekin Ahırlı Yunak Derbent Çeltik Akören Sarayönü Yalıhüyük.

10 Şubat 2022 Perşembe günü Konyanın 24 ilçesinde kar yağışı sebebiyle okullarda yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı. Konyanın 25 ilçesinde tamamen 3 ilçesinde de çok sayıda kırsal mahallede kar yağışından dolayı 19 Ocak Çarşamba günü 1 gün süreyle eğitime ara verildi. Hatayda eğitime kar tatili HATAYda yoğun kar yağışı nedeniyle yarın eğitime 1 gün ara verildi.

Konyanın 24 ilçesinde kar yağışı sebebiyle okullarda yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı. Kar yağışının etkili olduğu illerde hayat olumsuz yönde etkileniyor. Hangi ilçelerde okullar tatil.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı hava raporuna göre şehirdeki sıcaklık oranı 2400dan sonra -3 seviyelerinde seyredecek. Konyada yaşayan vatandaşlar da Konyada okullar tatil mi Konya Valiliğinde kar tatili açıklaması geldi mi. Valilik kararıyla kent genelindeki okullar tatil edildi.

Konya il milli eğitim müdürlüğünden yapılan açıklamada kar yağışı ve buzlanma sebebiyle okulların tatil olduğu ilçeler şunlar. Hal böyle olunca kar tatili haberleri peş peşe geliyor. 10 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ KONYADA OKULLAR.

Kamuda görev yapan hamile ve engelli çalışanlar ise idari izinli sayılacak. Valilikten yapılan açıklamaya göre il genelinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle her tür kademedeki resmi özel okul ve kurumlarda eğitim ve öğretimin 20 Ocak Perşembe günü tatil edildiği belirtildi. Yoğun kar yağışından etkilenen iller arasında Konya yer alıyor.

Konyanın 9 ilçesinde okullara yarın da kar tatili Konyanın 9 ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tüm eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime verilen ara bir gün daha. 10 Şubat Perşembe Konyada okullar kar tatili mi olacak. 19 Ocak 2022 Çarşamba.

Bu ilçelerde engelli ve hamile kamu kurumu çalışanları da. Van Konya ve Karsta yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi. Konyada kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Ahırlı Derebucak Hadim Seydişehir Taşkent ve Yunak ilçelerinde eğitime 13 Ocak Perşembe günü itibariyle 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Peki 22 Aralıkta yarın Konyada okullar tatil mi. Konyada Okullar Tatil mi. Yoğun kar yağışı hayatı.

Konya kar tatili olacak mı. KONYANIN 6 İLÇESİNDE KAR TATİLİ Öte yandan Konyanın 6 ilçesinde kar yağışı sebebiyle yüz yüz eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Peki Konyada okullar tatil mi.

13012022 - 2320 ABONE OL. KONYA Konyada bugün başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle bazı okullarda kar tatili verildi.

Konyada yarın için okulların tekrar tatil edilip. Milyonlarca öğrenci Okullar tatil olacak mı sorusunu sorarken kar yağışının ülke genelinde artması sonrası bazı illerde eğitime ara verildi. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan.

Bu illerden birisi de Konya oldu. Konyada etkili kar yağışı nedeniyle 26 ilçede ilk ve orta dereceli okullarda eğitimin yarın uzaktan yapılacağı bildirildi. KONYA Konyada etkili olan kar nedeniyle merkezde bulunan kırsal mahalleler ile 22 ilçede ilk ve orta dereceli okullarda yarın için.

İl genelinde kar yağışının hayatı olumsuz yönde etkilemesi ile eğitime 1 gün ara verilmişti. Ahırlı altınekin akören akşehir beyşehir bozkır çumra derbent derebucak doğanhisar emirgazi ereğli güneysınır hadim halkapınar hüyük ilgın kadınhanı karapınar sarayönü seydişehir taşkent tuzlukçu. İlçe hıfzıssıhha kurulları kararınca Seydişehir Taşkent Hadim Ahırlı Yunak ve Derebucak ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar ile liselerde 13 Ocak Perşembe günü uzaktan eğitim gerçekleştirilecek.

No comments :

Post a Comment

Leave A Comment...

               
         
close